15.03.2006 г., 12:18 ч.

...ЗАЩОТО СИ ЗАСЛУЖАВА 

  Поезия
638 0 4

Желание, копнеж,
мисъл, зов, стремеж,

милувка, страст или желание,
добота,малчание,докосване,страст-
нови чувства, каращи кръвта ти да бушува.

Каращи очите да горят.
Молещи сърцето да тупти безспирно.

 Нещо недокосвано

нещо ново и красиво,

нещо ужасяващо болезнено,
нещо, заслужаващо си всяка капка болка

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??