Откривам щастиe във всяка мисъл,
родена в утрото огряно от лъчи.
Магьосник някакъв деня ми е орисал
да свети в мен със ярки светлини...
И даже жълтият трамвай със нервни хора,
попил обиди злъчни и скандали
не ме изпълва с тягостна умора
и с чувства с негативност натежали.
Защото светя!
Днес излъчвам ярко.
Опиянена съм от светлото в душата.
Превръщам всеки миг във слънце жарко
и се разтварям цяла в светлината....
Ще светя днес. С гореща позитивност.
Усмихната към всичките неволи.
Уверена в доброто до наивност
... по-дълго да съм светла ще се моля.
13.03.2009
© Магдалена Василева Всички права запазени