13 mar 2009, 19:34

Защото светя... 

  Poesía » Filosófica
1233 2 8

 

 

 

 

Откривам щастиe във всяка мисъл,

родена в утрото огряно от лъчи.

Магьосник някакъв деня ми е орисал

да свети в мен със ярки светлини...

 

И даже жълтият трамвай със нервни хора,

попил обиди злъчни и скандали

не ме изпълва с тягостна умора

и с чувства с негативност натежали.

 

Защото светя!

                            Днес излъчвам ярко.

Опиянена съм от светлото в душата.

Превръщам всеки миг във слънце жарко

и се разтварям цяла в светлината....

 

Ще светя днес. С гореща позитивност.

Усмихната към всичките неволи.

Уверена в доброто до наивност

... по-дълго да съм светла ще се моля.

 

 

 

13.03.2009

 

© Магдалена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??