30.11.2012 г., 14:08 ч.

Защото съм глупава 

  Поезия » Любовна
1007 1 9

Понеже съм толкова глупава,

не спрях да се взирам в очите ти,

дори когато не си тука.

 

 

Ти си плод на мечтите ми.

 

 

Понеже съм толкова глупава,

те сънувам понякога нощем.

Бях чужда. Бях твоя. Бях друга.

 

 

И защо ли те искам още?

 

 

Понеже съм толкова глупава,

не успях да си тръгна навреме

и от тогава се лутам.

 

 

Не започнах обратно броене.

 

 

Понеже съм толкова глупава,

те изпратих с усмивка. Не с викове.

И понеже съм толкова глупава

 

 

още ти пиша ти стихове...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??