13.10.2012 г., 19:27 ч.

Защото съм жена 

  Поезия » Еротична
1376 0 3

Дали съм истинска жена... не зная
но ще ти позволя да разбереш.
Ела със мен във мойта стая –
не бързай да се предадеш!
 
Не се плаши от моята стихия...
такава съм, защото съм жена!
Докосвай смело, укроти я –
бушувай в мен до сутринта!
 
Бъди като вулкан от лава...
и до припадък ме стопявай!
Люби ме силно до забрава –
да кажа “спри” не настоявай!
 
До края си готов да стигнеш
от лавата ти искам да си взема.
А щом готов си да изригнеш...
от тебе искам всичко да поема!
 
Да продължим със страст безумна
във спалнята под бледата луна...
Харесва ми да бъда неразумна –
такава съм, защото съм жена!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??