19.02.2013 г., 13:45 ч.

Защото съм любов… 

  Поезия
709 0 7

Защото съм любов…

 

Чакай ме,

чакай,

идвам, море!

Вдълбена,

съзерцателна

и тиха,

началото

на всички начала,

безкрайност,

но и брегове…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??