Какво ли да кажа
как ли да изкажа,
че за теб жадувам
и за теб горя.
Аз съм тази, която те обича,
ти си този, който ме привлича.
Искам нашата красива любов
да продължи цял живот.
Всичко е сякаш сън щом съм с теб,
заспивам с усмивка уморена до теб.
Толкова обичам целувките ти
и всичко, което ми даряваш ти.
Мили мой, няма нищо по-важно за мен
и запомни, с теб живота ми ще е наред.
Каквото и да става - ОСТАНИ,
защото те обичам разбери!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени