Mar 2, 2008, 5:30 PM

Защото те обичам 

  Poetry » Love
634 0 1

Какво ли да кажа

как ли да изкажа,

че за теб жадувам

и за теб горя.

Аз съм тази, която те обича,

ти си този, който ме привлича.

Искам нашата красива любов

да продължи цял живот.

Всичко е сякаш сън щом съм с теб,

заспивам с усмивка уморена до теб.

Толкова обичам целувките ти

и всичко, което ми даряваш ти.

Мили мой, няма нищо по-важно за мен

и запомни, с теб живота ми ще е наред.

Каквото и да става - ОСТАНИ,

защото те обичам разбери!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??