12.04.2008 г., 9:02 ч.

Защото те обичам 

  Поезия » Любовна
893 0 2
Защото те обичам :)

Понякога съм тъжна и самотна
От очите ми сълзи се стичат
И много мъка в сърцето се е свила
Това е, защото те обичам

Понякога съм весела, щастлива
Не спирам да говоря и да милвам
И усмивка на лицето ми се ширва
Това е, защото те обичам

Понякога съм нежна, всеотдайна
Какви ли мили думи не изричам
С трепет чакам прегрътката ти силна
Това е, защото те обичам

Но доста често ти си моногамен
На настроения ми странни не откликваш
Но вечер нежно ме целуваш и заспиваш
Това е, защото ме обичаш

© Истина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??