19.10.2013 г., 20:04 ч.

Защото те обичам 

  Поезия » Любовна
600 1 0

Всяка моя сълза беше едно „Обичам те” за теб,

вече нямам сили,

вече нямам сълзи,

вече очите ми не те виждат.

 

Все още кръвта тече по моите жили

и всяка капка кръв,

която проронва моето сърце,

е за теб,

за моята обич към теб!

 

Вече не те виждам,

не те чувствам,

но ти остана вътре в мен,

вътре, в моето сърце!

 

Сега...

Всяка капка кръв е едно „Обичам те” за теб!

 

И когато сърцето спре,

и когато остава само тялото

Ти... ти пак ще си в мен!...

Където и да съм,

където и да отида -

Ти... ти пак ще си в мен!

Защото... Защото... Те Обичам!

© Вилдан Джебирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??