Всяка моя сълза беше едно „Обичам те” за теб,
вече нямам сили,
вече нямам сълзи,
вече очите ми не те виждат.
Все още кръвта тече по моите жили
и всяка капка кръв,
която проронва моето сърце,
е за теб,
за моята обич към теб!
Вече не те виждам,
не те чувствам,
но ти остана вътре в мен,
вътре, в моето сърце!
Сега...
Всяка капка кръв е едно „Обичам те” за теб!
И когато сърцето спре,
и когато остава само тялото
Ти... ти пак ще си в мен!...
Където и да съм,
където и да отида -
Ти... ти пак ще си в мен!
Защото... Защото... Те Обичам!
© Вилдан Джебирова All rights reserved.