4.10.2007 г., 16:20 ч.

Защото те обичам 

  Поезия
788 1 9

Ако те имам,
обещавам да те пазя,
ако те изгубя,
обещавам да те търся,
защото знам, че
винаги ще те намирам,
където и да си,
просто ще последвам сърцето си,
което отново ще ме отведе при теб,
защото те обичам!
                    Обещавам!

© Белослава Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??