6.10.2010 г., 13:57 ч.

Защото теб те няма! 

  Поезия » Любовна
898 0 2
Защото теб те няма!

Как искам да заспя
и да се събудя след
неопределено време!
Не искам да виждам,
не искам да чувам,
не искам да мисля и
да чувствам не искам.
Защото теб те няма!
Градът не е усмихнат вече
и всичко тъне във мъгла.
Вакуум е!
След липсата ти
нищо не остава,
освен мъчително усещане,
безжизнено усещане.
Когато в мен си - ДИШАМ!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??