6 oct 2010, 13:57

Защото теб те няма! 

  Poesía » De amor
905 0 2
Защото теб те няма!

Как искам да заспя
и да се събудя след
неопределено време!
Не искам да виждам,
не искам да чувам,
не искам да мисля и
да чувствам не искам.
Защото теб те няма!
Градът не е усмихнат вече
и всичко тъне във мъгла.
Вакуум е!
След липсата ти
нищо не остава,
освен мъчително усещане,
безжизнено усещане.
Когато в мен си - ДИШАМ!

© Оксана Молер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??