12.06.2010 г., 13:36 ч.

Заслепена от любов 

  Поезия » Любовна
641 0 0

ЗАСЛЕПЕНА ОТ ЛЮБОВ


Сега отново в очите ти виждам
надежда - да сме аз и ти,
и мигом в този миг усещам 
как липсваш ми ти.

Погледни, надежда има
в мен и в теб -
да продължим заедно
и до край да се държим.

Отново поглеждам те
и си мисля "Дали наистина ще се промениш?",
и, когато вече съм в обятията ти,
разбирам, че не винаги трябва да се доверяваш
и да чакаш промяна, а да дадеш ново начало.

За да бъдем отново Аз и Ти,
напред заедно да продължим,
да летим в мечтите
и с надежда да поглеждаме към 
идващите дни - да бъдат по-хубави и по-добри 
от преди.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??