18.04.2017 г., 12:22 ч.

Заспивам в ръцете ти... 

  Поезия » Любовна
291 4 6

 

Топла, идва нощта,
запленена от спомени,
пак заспивам сама,
със сълзи неотронени,
и потапям лице,
във ръцете ти чакани,
и препуска сърцето,
със мечтите разплакани,
а тъгата мълчи,
не желае сбогуване,
гледа с тъжни очи
и потъва в сънуване,
а дъждът си вали,
неподвластен на времето,
любовта в мен трепти,
пак посява си семето,
и пониква съдба
в оживялата истина,
че съм цветна жена,               ,
от страстта ти разлистена.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??