12.12.2018 г., 1:27 ч.

Затова не ти го казах лично 

  Поезия » Любовна
359 3 1

Благодаря, че никога не вдигна телефона

и не повтори повече "Обичам те.".

Сега разбирам колко ядове спести ни

с това демонстративно безразличие.

 

Благодаря, че ми спести и лиготиите,

от сорта: "Липсвам ли ти? Липсваш ми."

Изтрито днес е цялото ни history

от чатовете посреднощ изписани.

 

Бързо минаха годините.

Назад поглеждам и.. Благодаря!

Защото днес са сбъднати мечтите ми -

пръстен, къща, дъщеря...

 

Когато казват: "Злото за добро е."

навярно има се предвид това.

Но само за едно се моля -

да не боли това "Благодаря!"...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??