25.11.2012 г., 23:38 ч.

Затваря се кръгът 

  Поезия » Любовна
409 0 1

Затваря се кръгът

и всичко се повтаря.

В центъра мигът

като светлинка догаря.

 

В центъра мигът

сякаш ти говори

за горещината и студът

и за техните простори.

 

За това, че колко малък е светът,

когато в някого се влюбиш,

щом в очите му звездички заблестят,

то непременно сред тях ще се изгубиш.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да!Малък е светът,когато си влюбен и обичаш,малък,но достатъчен!!!
Предложения
: ??:??