23.01.2020 г., 11:50 ч.

Затворени очи 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
521 0 0

Обърни се

моля те

за да се съблека

Не искам 

ти да виждаш

моите рани

Знам, че искаш 

да ме разбереш

Но аз не съм готова

Ела към мен

Не се обръщай

С гръб се приближи

Със затворени очи се обърни

Докосни ме

моля те

със затворени очи

Имам нужда да те гледам 

Ти си прелестно красив

Не отваряй своите очи

Ще целуна тези прелестни клепачи

Тук съм, твоя

Но не ме поглеждай

Моля

Защо? Не искам да те плаша

Ето, усети

с пръстите си моя белег

Не ти ли стига? 

Дръж очите си затворени

Треперя

че ще ги отвориш

Откъде са моите рани? 

Ето тази на бедрото - 

Порязах се

на стъклени парчета

когато счупи се наивността ми

На гърба ми, усети, 

е кожата ми обгорена

Опарих се от верността си

На корема имам също - 

Доверието ми ме проряза

най-дълбоко

 

Как нежно галиш кожата ми! 

Целуваш ме и молиш

облекчение за болката ми

Аз плача

ти си тъй вълшебен

тъй прекрасен 

за да съществуваш

Но ти си още тук

до мен

Усещам те

Усещам също

ако се разпадна в този миг

ръцете ти ще уловят парчетата

Можеш да отвориш 

своите очи

Но аз искам

да затворя своите

© Дара Ян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??