21.09.2013 г., 17:25 ч.

Затвори очи 

  Поезия » Любовна
658 0 1

Затвори очи

Затвори очи

Във възглавница ще се превърна

Прегърни ме ти

И във съня ти ще се върна

Срещаме се там

Без притеснения и тревоги

Само ти и аз

Заедно щастливи и свободни

Слънчеви лъчи

Ни разделят рано сутрин

Вечност е денят

В чакане отново да се стъмни

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??