21 сент. 2013 г., 17:25

Затвори очи 

  Поэзия » Любовная
715 0 1

Затвори очи

Затвори очи

Във възглавница ще се превърна

Прегърни ме ти

И във съня ти ще се върна

Срещаме се там

Без притеснения и тревоги

Само ти и аз

Заедно щастливи и свободни

Слънчеви лъчи

Ни разделят рано сутрин

Вечност е денят

В чакане отново да се стъмни

© ПрОРОК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??