14.06.2007 г., 13:57 ч.

Затвори очи! 

  Поезия
1464 0 17
Затвори очи!
Представи си:
Аз съм вятъра див,
ти ще бъдеш платната.
Замълчи за миг!
Отпусни се!
Ти си кораба бял,
аз ще бъда вълната.
Не плачи пред мен!
Усмихни се!
Акустираме с теб
днес на остров "Надежда".
Не поглеждай назад!
Следвай мен, довери ми се!
Този път към блаженство отвежда.
Разпери ръце!
Дишай с пълни гърди.
Зареди се със трепет любовна.
Тук за малко поспри
и във мен се гмурни,
днес за теб съм готова.
Аз съм джунглата дива,
ти си птиците в нея.
Ти си връх недостиган,
аз съм цвят-орхидея.
Водопад се разливаш,
аз съм твоята пяна,
във поточе преливаш,
аз съм рибата мряна.
Затвори очи!!! Отпусни се!
Днес за теб съм готова.
В моя свят пренеси се.
И обичай отново!!!


© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??