24.09.2009 г., 23:27 ч.

Затвори очите си и ме обичай 

  Поезия » Любовна
775 0 1

Моя любов,
дай ми сила.
Колко време те търсих
в себе си и у другите,
много дълго.

Моя любов,
не ме съди за грешния избор,
защото аз съм страхливка
и животът ми е само маска
от театър – драма.

Моя любов,
докосни ме леко,
за да не усетя твоето “сбогом”.
Затвори очите си и ме обичай,
за да не ослепееш от сълзите във моите.

Моя любов,
колко малко беше с мен,
колко кратко те обичах,
а колко много обич имах
да ти дам.

Моя любов,
забрави ме.
Не прекарвай вече живота си със мен,
но не оставай сам.
Затвори очите си и ме обичай…

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??