4.12.2013 г., 14:00 ч.

Затвори очите в тъмнината и мечтай... 

  Поезия » Любовна
551 0 1

Протягаш плахо длани,

страхливо ме докосваш

и музиката бавно ни обгръща.

Пред теб стоя във бяло... боса...

в' видение за тебе се превръщам.

 

Усещам, че летя под топлите ти длани,

очите ме прогарят като за последно.

Разтапям се, от огън обладана,

страхът избяга някъде безследно.

 

Остана само пърхащата същност

с онези пеперуди под гръдта.

Прозрачна съм... красива и безплътна...

не искам да догоня утринта.

 

Танцува с мен душата ти във здрача

и плувам, недокосвайки земята.

Сълзи се стичат -  не, не плача...

Потъвам във негата непозната.

 

Не ме изпускай, искам да остана!

Крещят и сетивата ми във мрака.

Обичай ме! Да бъда тъй желана

от теб така отдавна чакам.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО- ТОЛКОВА ЧИСТОТА, ТОЛКОВА КРАСОТА, ТОЛКОВА НЕЖНОСТ ТОЛКОВА, ТОПЛИНА, ТОЛКОВА ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!ТАКАВА ОБИЧ!!!!!!!!!!!НЕВЕРОЯТНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ ТОЛКОВА МНОГО МИ ХАРЕСА!!!!!!!БРАВО НА ТЕБ!!!!!!!Много си талантлива!!!!!!!!!!!!!!
    Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УМАЖЕНИЯ!!!!!!!!
Предложения
: ??:??