2.03.2008 г., 17:42 ч.

"Затворих очи" 

  Поезия » Любовна
1064 0 15
 

Затворихме очи.

Вкусих от райското дърво

целувайки те...

И тази мъничка

и неочаквана целувка

се отърколи

по склона на вината

и се превърна във лавина...

Отворихме очи.

Докосваше ти

голото ми тяло

като слънчев лъч

гората...

И като дъга

видях как светеше

венчалния ти пъстен,

който завинаги ще е мираж за мен...

Видях и нея...

Не исках

и пак затворих очи...

 

 

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??