Затворихме очи.
Вкусих от райското дърво
целувайки те...
И тази мъничка
и неочаквана целувка
се отърколи
по склона на вината
и се превърна във лавина...
Отворихме очи.
Докосваше ти
голото ми тяло
като слънчев лъч
гората...
И като дъга
видях как светеше
венчалния ти пъстен,
който завинаги ще е мираж за мен...
Видях и нея...
Не исках
и пак затворих очи...
© Росица All rights reserved.