8.01.2011 г., 22:36 ч.

Заведение 

  Поезия » Пародии
954 0 2

Напрежение, уволнение...

Мозъкът ти стана същинско заведение.

Тук те дърпат, там закачат,

с болки гайките откачат.

Скърцаш със зъби, гледаш тъпо.

Думи дъвчеш - струват скъпо.

Някой мисли, че си сила,

но от нерви си прогнила.

Мрънкаш глухо извинение и

проблясва там прозрение -

в нашто пъстро общество

пак си стъпила в лайно.

Що получи за отплата?

Няк’ва мижава заплата.

Стига мрънка ми, дете!

Просто свиквай да си зле.

© Есенна песен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Точно това чувствах, когато го написах! Благодаря =)
  • Тези последни два реда са ми ги повтаряли толкова пъти... Гнус ме е от тях. Не бих ги казал на никой. Отново 6. И отново гняв.
Предложения
: ??:??