24.03.2017 г., 22:05 ч.

Заведи ме там 

  Поезия » Еротична
834 2 4

Бяла кожа, капчица парфюм,
"Лунната соната" и... Луната,
тихо ме люби, почти наум.
Дяволе, вземи ми и душата.
Само не, не спирай, продължи,
в погледа ти нека се удавя,
с длани по гърдите ми пиши,
с устните си изтезавай.
Влажна кожа, аромат на грях,
пареща въздишка на наслада,
рая ли, кажи, за миг видях,
или се завърнахме от ада.

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??