15.08.2007 г., 12:07 ч.

Завинаги 

  Поезия
1259 1 13
Завинаги ще си останеш на пиедестала,
на който те издигнах във мечтите свои,
завинаги ще е и чувството, че цяла
не ще те имам даже и в окови.

Завинаги ще се опитвам да избягам
от погледа ти, толкова загадъчен и мил,
завинаги ще се опитвам да не страдам
от липсата на твоя чар и твоя стил.

Завинаги ще помня и очите ти, изпълнени със сълзи,
при нашата раздяла на перона
убихме чувствата със мислите си бързи,
доказвайки си кой от нас е със корона.

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??