Не се страхувам от това какво изпитвам,
а от това как ще приключи всичко това.
Така че, ако приключи така,
както се страхувам
Ще се видим от другата страна, скъпа моя
Има един възел вътре в мен,
защото не се опитвам да се откажа от теб.
Но дъждът ще трае вечно,
завинаги в сърцето ми
Не можем да живеем вечно,
но любовта ни никога няма да умре
Ще ме задържиш ли в сърцето си?
© Емил Богданов Всички права запазени