2.10.2009 г., 11:04 ч.

Завинаги в моите мисли... 

  Поезия » Друга
554 0 1

Завинаги в моите мисли...
ще превръщаш залеза в утро,
ще оцветяваш в синьо дните
и ще правиш усмивките искрени.

 

Завинаги дълбоко в душата ми...
ще се смееш и плачеш със мен.
Зад обвивката външна, изкуствена,
ще живеем вътре двамата с теб.

 

Нереален, измислен, но истински
само за мен, в теб ще търся утеха.

Щом някой нарани ме със думите си,

ще се скрия при теб, в моите мисли...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??