25.02.2011 г., 10:57 ч.

Завинаги зима 

  Поезия
613 0 0

 

 

 

Никоя зима не е била толкова студена,
винаги търпима е била.
Любовта ù вледенена
топене никога не е достигала...

Но тази зима се размекна,
трепери, втриса я студа.
Гласът ù секна,
щом чу колелата на куфара... 

Преди поддържаше я леденият ù характер,
от него зимата никога не е била по-студена.
Но ТОЙ явно действаше ù като калорифер,
а след него настъпи "Завинаги зима"... 

                                                                                               

 

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??