14.07.2010 г., 20:06 ч.

Зависимост 

  Поезия
456 0 2



Аз съм хероина във вените ти

Свръх дозата за твоята душа

Забивам се в теб като игла

Стискай зъби защото ще боли

 

Ще те променя цял из основи

Всичко старо в теб ще убия

Следите си знай няма да крия

Защото един за друг сме готови

 

Силно ще ме дишаш и изпиваш

Ще ме искаш и крещиш от болка

И няма да знаеш още колко

Мъки в тялото си ще попиваш

 

Без мен на мърша ще приличаш

Грохнал старец, наркомана жалък

Ще подмяташ живота си малък

И подир уличниците ще тичаш

 

Знам ще ме търсиш във всяка

За мен ще питаш и блуждаеш

Единствено мен ще желаеш

Но дозата на друга гара те чака


© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??