8.03.2008 г., 8:50 ч.

Завладяна 

  Поезия
466 0 1

Ти си в ума ми,

нима това е магия,

бягам, няма къде да се скрия.

Идваш в съня ми,

денонощно си в мислите,

всичко за теб ми напомня,

всяка среща любовна,

прекрасните мигове,

помня ги всичките.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??