8.05.2017 г., 10:52 ч.

Завой на чувствата 

  Поезия » Любовна
659 1 4

 

Понякога се случва да избягаме

на чувствата в поредния завой  

и любовта си безпощадно да разкъсваме, 

безмилостно във темпериран строй.

 

Понякога се случва да мълчим,

да заглушаваме виновно всеки зов

и пламъка нетраен да гасим

на вечната, нетленната любов.

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

*темпериран строй - музикална система, при която интервалът една октава е разделен на дванайсет еднакви полутона (равномерна темперация)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??