28.05.2008 г., 10:32 ч.

Завръщане 

  Поезия
597 0 6
Завръщане

Ако ти стане мъчно някой ден за мен
и просто тъй поискаш да ме видиш,
ще дойда като вятъра студен!
Ще те прегърна и ще си отида!

 

 

 

И ще усетиш колко мъка си ми причинил
през времето, когато те е нямало!
И как студът във мен нахално се е настанил,
за да запълни празнота от отчаяние!

 

 

Очите ми ще бъдат бучки лед
и ще усещаш колко са студени!
Ще искаш пак ръце в косите мои да вплетеш!
Ще ме прегръщаш ти, но няма да прегръщаш мене!



Ще чакаш да те искам, както винаги!
Но аз ще се страхувам от желание
да бъда с теб и пак да ме боли!
И по-добре да си умра от отчаяние!


Ще молиш мен за същата любов!
Онази, от която се страхуваше
да не превземе тя душата ти и зов
за помощ ще отправяш ти... и за съществуване!



Дали ще чуя този зов... не знам!
Зовът на твойто отчаяние!
Но бих желала да съм там!
Да бъда с теб във твоето страдание!

МariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??