28.05.2013 г., 13:36 ч.

Завръщане 

  Поезия
740 0 6

Много тъжно се връщат в мечтите

всички минали наши лета.

Всеки спомен е жив… И не пита

как без него живях до сега…

 

Как в една недовършена песен

още будна посрещам деня…

И   отричам, че търся къде си.

Май привикнах със тази тъга

 

да съм тук… А  без теб да ме няма.

Да съм жадна, когато боли.

И когато очите ми бягат,

полудели от неми сълзи,

 

на хазарт да залагам живота

и съдбата да хвърлям на зар…

В нощ безлунна е трудно, защото

всеки спомен е дяволски стар,

 

но изгаря…Не си го признавам,

че по залез наричам мечти,

във които и днес ще забравя

как без теб тишината боли…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??