22.03.2013 г., 21:44 ч.

Завръщане 

  Поезия
391 1 0

                 ЗАВРЪЩАНЕ              

 

Лавини от пепели, натрупани с времето,         

пропукани сриват се, политат, свистят...   

натежалите пясъци, напоени със бремето,   

устояват, но колко ли още и как ?!             

Земята потресена с учуда поглежда -      

нечовешки устои, сила и мощ.             

Откъде са просмукани тези хубави мигове,    

за да има спокойствие в тихата нощ?!      

Но как...                            

ето го Изгрева да вести светлината,          

стъпва леко на пръсти и нежна Зора.     

Долитат с песен и птиците                     

без страх от тъгата...                          

и денят е красив,                           

а аз пак у Дома.                          

 

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??