8.01.2017 г., 10:22 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
623 0 0

Гледам и се взирам все на изток.

Гледам и очаквам да се върнеш 

с онзи влак, с който те изпратих.

С онзи влак на вечната надежда. 

Тя, моята гара пак ще го приеме 

и празните скамейки ще ликуват 

след толкова дни на трепетно очакване. 

По коловоза пак ще звънне музика 

и релсите с усмивка ще те срещнат, 

а влакът спрял ще извести със сирената 

за дългото, дочакано завръщане. 

 

© Никола Димитраков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??