3.09.2017 г., 13:24 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
583 0 2

Завръщам се при теб, като ранена птица!

Аз съм твоята хубава гургулица!

Ще ми простиш ли ти сега,

че се бъркам в твоята душа?

 

Ще излекуваш ли мойте рани?

Нямаше кой да ме брани!

 

Ще успееш, аз те знам

и на теб ще се отдам!

Покажи се милостив,

обещавам, с мен ще си щастлив!

 

Няма време за прощаване,

трябва бързо да решаваме...

Как ще е занапред?

Аз да съм отпред

и всичко ще е наред!

© Мариана Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??