26.03.2005 г., 17:18 ч.

Завръщане 

  Поезия
1045 0 9
Дърветата от моето детство
имат лица и коси.
Носят сърце под кората,
древни и стари души.
С тях разговарях, когато
се чувствах безкрайно сама.
Днес се завръщам отново
при мойте дървета с душа.
Искам с тях да говоря.
Искам с тях да мълча.


© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??