23.03.2015 г., 22:02 ч.

Завръщане отново 

  Поезия
264 0 0

Завръщане отново

Вторачвам се
 света да видя,
във който аз 
не бях живял...
За миналото 
ми се свиди,
а и че аз съм
 остарял!

На чуждо място,
че бях страдал,
че бях забравил
 своя край!
Със чужди,
бях на маса сядал,
за чужди,
 че изграждах Рай!

Аз бях оставен
без подкрепа-
живях без близки и Рода,
и хвърлен
 в битката свирепа,
преминах просто
 през света! 


© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??