1.09.2007 г., 15:18 ч.

Завърнах се 

  Поезия
747 0 1
  Тук съм, но тебе те няма,
завърнах се - порочна и грешна жена...
Дойдох си, но само спомен за тебе остана,
неповикана, неканена, отново тебе зовя...

Прибрах се, къде си, мой спомен любовен,
за отминали и слънчеви дни...
Пристигнах си, по-преживяла и точна,
несъмнено отново съм твоя сега...

Прибрах се, мое слънце, уморено...
Къде си, при мене отново ела,
аз тук съм и отново към тебе,
забързана - искам си жарта...

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??