16.05.2010 г., 12:11 ч.

Завърнах се при старите приятели 

  Поезия » Друга
1125 0 16

Завърнах се при старите приятели,

при тези, дето още не познавам,

но зная, че съм близко, във сърцата им,

и много, всъщност всичко те ми дават...

Завърнах се и ми е някак чисто,

като сълза, изплакана накрая,

във стихове споделям свойте мисли,

а с тях копнея, радвам се, мечтая...

Завърнах се и бързам да прелистя,

в душите ви, за малко да надникна,

а своята от всичко да пречистя,

завърнах се и сигурно... ще свикна!

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??