25.01.2007 г., 10:09 ч.

Завързани очи 

  Поезия
660 0 1

Завързани очи

Слепи пръсти търсят

По паважа

Дрънчи

Бавно изминавам

Пътя за вкъщи

 

 

Връщам се

 

* * *

 

След три години

Или повече

Зазидани

Обезобразени

През които спах под мостовете

Имам ли причина

Пак да съм роден

И да започна наново

 

* * *

 

Изписвам последните

Страници на книжката ми

Забравих вече началото

Скрито в измачкани листове

 

22.01.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??