30.12.2014 г., 21:13 ч.

Здравей 

  Поезия » Любовна
733 1 2

Здравей, до болка скъпи мой! Сърцето ти отворено ли е за днес?

Дошла съм, мили мой, да стопля дланите студени в мойте малки шепи.

Дошла съм, с дъх да стопля студената ти кожа, 

с целувка да стопя скрежа по твойте устни.

Не се отдалечавай, стой до мен. Студът ще дебне за местенце помежду ни.

Ако сенките на други изтрият моят образ, изтрият твоят спомен, 

не се плаши, все пак- ще бъда там, 

с лъчистата усмивка ще проникна през мъглата на тези чужди "Аз".

Сгуши се в мен и кротко се притискай, ще бъда страж - без страх, без гняв.

Душата само не мога да опазя, ако мрак настъпи там.

 

Сега - стопли се. Тук съм - до болка скъпа твоя!

 


© Александрина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не беше ли Камелия онова огън момиче?
  • Трогна ме дълбоката, всеотдайна и искрена любов отразени в това
    вълшебно творение на любовта!Такава любов заслужава да се води борба за нея!
    Весела Нова година със споделена любов!Амин!
Предложения
: ??:??