25.11.2006 г., 1:30 ч.

ЗДРАВЕЙ! 

  Поезия
900 0 8
Здравей!

Ти идваш!!!
Очите ти с меко излъчване
ме подлудяват!..
Ръцете ми тихи, изтръпнали,
не смеещи да те погалят -
жадуват горещата ласка
на твоите длани... Повярвай ми!
Треперещи, устните жадни,
прошепнали топлия поздрав,
остават в очакване...
Ти идваш!
Сърцето ми бясно се блъска
и после... замира.
На думите бързия ручей
във тишината се вслушва!..
         Аз спирам
потока на своите мисли.
Притихнала в твоята
мъжка прегръдка
аз чувствам как буйното твое сърце
на моето нежно говори....

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??