14.08.2018 г., 0:43 ч.

Здравей 

  Поезия » Любовна
364 0 1

Здравей, видях ти аз очите,

И моите не мога да сваля от тях,

Пламнаха ми чак ушите,

Какво се случи даже не разбрах.

 

Сърцето спира да тупти,

И пулса рязко ускорява,

Вървиш като замаян ти,

И сякаш ходиш по жарава.

 

В стомаха ми пеперуди полетяха,

Гласът излиза като вой,

И мислите ми само бяха,

Какво се случва, боже мой.

 

Когато аз отново те видях,

И пулса пак се ускори,

Тогава всичко аз разбрах,

Вселената любов ми подари.

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно как има пулс и то ускорен при положение, че сърцето било спряло. Така ме разсмя. Влюбен - загубен
Предложения
: ??:??