22.12.2016 г., 21:10 ч.

Здравей, Живот! 

  Поезия » Философска
769 1 10

Здравей, Живот!
Отново съм щастлива!
Трудно е за вярване, но е така...
И ето... Цяла съм!
Аз дишам и ме има!
След всички удари съм на крака!
Погледни ме,
вчера в друга роля съм била:
нежелана,
непотребна,
неспособна
и сама...
Но днес съм тук...
Към теб
продължавам да вървя!

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??