28.07.2019 г., 21:02 ч.

Здравей, лято 

  Поезия » Любовна
829 0 3

Здравей, Лято

 

Здравей, лято, отиде си и пак се върна,

мое си, слънчево идва ми да те прегърна!

Дойде с усмихнато слънце, при нас си сега,

да стоплиш телата ни и нашата душа!

 

Здравей, лято, аз дълго те чаках, мечта,

да тичаме заедно по пясъка с любима жена!

Морето ни поздравява, гали нашите крака,

а вълните му пенливите търсят брега!

 

Здравей, лято, поздрави и мойте деца,

те те обичат, те те харесват всякога!

Обичат те до морето, обичат те и в града,

играят и скачат на воля с усмивка!

 

Здравей, лято, стопли тялото и моето сърце,

душата сгря ми, ранимата, душата на дете!

Прегръщам и целувам любимата жена,

а твоето слънце ни прегръща с топлина!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??